هلند خواستار مداخله فوری بشردوستانه در غزه شد-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

هلند خواستار مداخله فوری بشردوستانه در غزه شد

هانکه بروینس اسلوت وزیر خارجه هلند با ابراز نگرانی از اوضاع وخیم انسانی در غزه بر لزوم مداخله فوری بشردوستانه در این منطقه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه هلند با اشاره به لزوم مداخله فوری بشردوستانه در غزه، یادآور شد: درد و رنجی که مردم فلسطین در غزه در حال تحمل آن هستند، بسیار وحشتناک و غیرقابل تحمل است.

وی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: انجام عملیات نظامی گسترده (رژیم) اسرائیل در رفح باعث کشته شدن عده کثیری از مردم فلسطین و ایجاد یک فاجعه بزرگ انسانی خواهد شد.

 دفتر امور بشر دوستانه سازمان ملل با تاکید بر ضرورت دستیابی به توافق آتش بس برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه، اعلام کرد که شرایط در این منطقه بسیار وخیم و امداد رسانی به آن کاملا دشوار است.

این نهاد امداد رسان تصریح کرد: هرج و مرج ناشی از جنگ در غزه، ایجاب می‌کند که توزیع کمک‌های بشردوستانه در میان ساکنان این منطقه در امنیت صورت گیرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارت‌های زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کرده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار